My Modern MetMy Modern Met Logo

Tight Modern Space

Pieter Peerlings and Silvia Mertens of Belgium have recently completed a clever office, residence and studio for themselves in what they call “Antwerp’s narrowest house” located in Anwerp’s former red-light district. They took a 2.4-meter (7 feet 10 inches) wide space between two buildings, erected a steel skeleton in it and installed four wooden floors, one each for work, dining, relaxing and sleeping, plus a bath tub on the roof. A one-piece staircase connects the floors. The walls are all glass, allowing light in and creating a feel of space while each “window” to the street has a black frame emphasizing the showcase or display aspect. The multi-color lighting scheme adds life to the structure.

Courtesy of Coolhunter
Email me when people comment –

You need to be a member of My Modern Met to add comments!

Join My Modern Met

Comments

  • thats crazy...no privacy...its like a twisted reality show for the neighbors.
  • i would get performance anxiety.
This reply was deleted.