Macquarie Building


On behalf of the Macquarie Group, Clive Wilkinson Architects implemented a radical, large-scale workplace design that leverages mobility, transparency, multiple tailor-made work settings, destination work plazas, follow-me technology, and carbon neutral systems. The result is part space station, part cathedral, and part vertical Greek village.

Real cool! Check out more pics.


[via]

Email me when people comment –

You need to be a member of My Modern Met to add comments!

Join My Modern Met

Comments

  • Wow pretty cool. Not too over the top, and I love the use of colours. :D
  • Love this inspirational workspace that promotes creativity.
  • Huge fan of Cilve Wilkinson's work. Wrote a post about his house back in Sept 08 and then got to meet the guy. Love his clean use of space.
This reply was deleted.

SIGN UP FOR OUR WEEKLY NEWSLETTER