The Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion has just been completed in Dorve, Norway. The pavilion provides a panoramic view of the beautiful Norwegian mountain scape, as well as a place for visitors to observe any reindeer herds that just happen to wander by.

Designed by Oslo-based Snohetta, the stunning structure takes its interior inspiration from the forms of eroded rocks and it's made up of 10 inch wood beams that have been milled away to produce the wave-like effect. The incredible design was shortlisted for a display award by the World Architecture Festival.









Snohetta's Website
via [Designboom]

Views: 1236

Tags: Architecture, Dorve Norway, Eroded Mountain Pavilion, Snohetta

Add a Comment

You need to be a member of My Modern Metropolis to add comments!

Join My Modern Metropolis

ADVERTISEMENT

© 2014   Created by alice.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service